Eind april hebben huurders van Centrada een brief ontvangen waarin de jaarlijkse huurverhoging wordt aangekondigd. Tevens wordt in die brief gewezen op mogelijk maatwerk voor huurders die te duur wonen. De HVOB kan u daar over adviseren. Helaas is het onder de huidige omstandigheden niet mogelijk speciale spreekuren te organiseren, maar gelukkig helpt de techniek. Heeft u vragen over de huurverhoging of over het maatwerk voor mensen die te duur wonen, neem dan contact met ons op: website: www.hvob.nl; e-mail: info@hvob.nl; Facebook: https://www.facebook.com/hvob.lelystad via priv├ęberichten en T0320 841733. U kunt dan inspreken en uw telefoonnummer of mailadres achter laten. Wij nemen dan contact met u op.

Voor wat betreft het maatwerk voor mensen die te duur wonen, moet dat voor 1 juni. Dan sluit de aanmeldingstermijn bij Centrada. In mei en juni houden we op dinsdagmorgen tussen 10.00-12.00 uur en donderdagmiddag tussen 14.00 -16.00 uur digitaal spreekuur op Facebook. Gun ons voor mailvragen of telefoonreacties tijd om te reageren omdat we niet elke dag op 24/7-basis u digitaal kunnen beantwoorden.