Steun bij Rouw en Verlies van Humanitas ondersteunt mensen met een heftige ervaring, bijvoorbeeld verlies van een partner, kind of anders. Wij zijn een groep getrainde vrijwilligers en normaal gesproken komen we bij u thuis. In verband met de coronamaatregelen kan dat nu even niet. We zijn wel telefonisch te bereiken. Ook via de telefoon merken we dat we veel voor mensen kunnen betekenen alleen al door te luisteren. Wat bij rouw wordt beleefd is niet gek. Normaal organiseren we ook lotgenotengroepen. Er komen dan zes tot acht mensen bij elkaar die elkaars ervaringen delen. Het geeft veel steun te merken dat je niet alleen bent in de heftige beleving die rouw met zich meebrengt. Dit kan nu niet. Je kunt wel bellen en aangeven dat je belangstelling hebt als we weer met meer mensen bij elkaar mogen komen. Je wordt dan op een lijst gezet.

 

Neem contaxct op Charlotte Bakker, Coördinator Steun bij Rouw en Verlies Humanitas Lelystad
T 06 2218 7955