Zoals u ongetwijfeld weet is de Kubus door de coronamaatregelen gesloten en dat geldt ook voor onze kunstuitleen. We zitten echter niet stil. Er wordt hard gewerkt aan een nieuw en fris logo. Onze website wordt onderhanden genomen om zoveel mogelijk inzicht te bieden in onze collectie en we denken na over de mogelijkheden om online faciliteiten te bieden.

Dit is ook het moment om na te denken over verdere verbeteringen in onze dienstverlening. We zouden het geweldig vinden als u daarover ideeën hebt. In dat geval vragen we u om die met ons te delen nu we meer tijd om daarover na te denken en waar mogelijk en wenselijk die ook in te voeren. We verzoeken u om die ideeën kort op de mail te zetten en te sturen aan info@artleen.nl. Elk bruikbaar idee (ook abonnee worden), belonen wij met een klein kunstwerk van Kitty van den Beld. Zij maakt prachtige Batikken.

In elk geval wensen we u veel sterkte de komende periode en vooral een goede gezondheid. We hopen u weer vol energie en gezond te ontmoeten in onze galerie als de RIVM-maatregelen dat weer mogelijk maken. Voor actuele informatie over de ontwikkelingen verwijzen we u graag naar onze website.

Informatie: www.artleen.nl of bij Sander Visser, 06 671 76589.