Heb je de televisie de hele dag aan omdat dit als een soort ‘bewegend behang’ toch nog het gevoel geeft dat je onder de mensen bent? Dan is het de hoogste tijd om je aan te sluiten bij Vriendschappelijk Huisbezoek van Humanitas want onze deelnemers creëren, ook op afstand tot elkaar, een stuk gezelligheid.

Gezelligheid door regelmatig telefonisch contact, een groepsapp, samen een spelletje spelen op tablet of smartphone. En door al met elkaar na te denken over allerlei leuke dingen om te doen zodra ook wij als volwassenen elkaar weer vrij kunnen ontmoeten. Activiteiten gekozen op basis van de wensen van iedereen in ons team.

Heb je genoeg van de vier muren om je heen, meld je dan bij ons aan. Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek ondersteunt plaatsgenoten bij het (opnieuw) krijgen van een leuke kennissen- en vriendenkring. Deelnemers worden daarbij ondersteund door een persoonlijke vrijwilliger en door ons team. We ondernemen van alles samen onder het motto ‘niets moet, alles mag’. Zo heeft iedereen weer iets om naar uit te kijken en kunnen weer nieuwe verhalen worden verteld. We vinden het gezellig als je erbij komt!

Neem contact op met Yvon Bus, de coördinator van Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek,
T 06 8381 1223 of
e-mail huisbezoek-lelystad@yvonbus.nl