Zing mee met Stella Maris

Het koor ‘Stella Maris’ te Lelystad is – na een onderbreking van 1,5 jaar vanwege corona – weer gaan zingen. Deze eerste maanden gebruiken wij om onze stemmen te oefenen en te genieten van het eindelijk weer samen te kunnen zingen. Misschien is dit voor u het juiste moment om me ons mee te gaan zingen. In alle stemgroepen, sopranen, alten, tenoren en bassen, zijn plaatsen open. Het geheel staat onder de bezielende leiding van Henk Trommel, die al meer dan dertig jaar als dirigent aan ons koor verbonden is. Naast gezelligheid en omzien naar elkaar is gezamenlijk enthousiasme voor de muziek kenmerkend voor ons koor. Als de tijd er rijp voor is willen wij ook weer uitvoeringen gaan voorbereiden van vooral klassieke muziek.

 

Wat let u om een keer vrijblijvend te komen luisteren op een repetitieavond en zo ook de sfeer te proeven!
Wekelijks repeteren wij op de woensdagavond in Het Anker, Karveel 33-01 te Lelystad. Voorlopig is dat nog van 20.00 uur tot 21.15 uur, zonder pauze. Als de coronamaatregelen verder kunnen versoepelen en de koorleden zich daar ook veilig bij voelen, kan de repetitietijd hopelijk weer worden verlengd naar onze oude tijden: van 20.00 uur tot 22.00 uur, met halverwege een pauze.

Dus: tegen diegene die al langer in een koor als het onze zou willen zingen, maar de stap nog niet kon of durfde te maken, zeggen wij: ‘voel je vrij en kom erbij!’. We zien u graag op de woensdagavond.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *