Wie verdient in 2020 de GOL- Ed Luzaprijs!?

Het GOL reikt in 2020 de GOL- Ed Luzaprijs uit. Deze prijs wordt toegekend aan een persoon, groep of instelling in Lelystad die zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor mensen met een beperking.

Ed Luza was een zeer betrokken, actieve vrijwilliger van stichting GOL. De prijs is een initiatief van het GOL samen met de familie Luza en eert iedereen die zich, net als Ed Luza, inzet(te) voor mensen met een beperking. Eerdere winnaars waren o.a. Elske Warners van 2move&more, trainster bij AV Spirit. Zij zet zich al enige tijd in voor kinderen met een handicap. In 2018 ging de prijs naar Arjan Riezebos, oprichter van de kids Soccer Skills School. Hij biedt kinderen met gedragsproblemen de mogelijkheid om te sporten. Vorig jaar was de prijs voor Martine Bomhof, oprichter en bestuursvoorzitter van Stichting Bram. Dit is een stichting voor kinderen met AD(H)D en autisme. Bram organiseert allerlei activiteiten voor deze kinderen maar biedt ook ondersteuning aan hun ouders.

Nomineren
Heeft u suggesties om iemand of een organisatie voor de prijs te nomineren? U kunt dit dan melden bij de voorzitter van de jury met een toelichting waarom u deze persoon of groep voordraagt. Melden bij Stichting Gol: info@gol-lelystad.nl. Voor verdere informatie over het GOL kunt u ook contact opnemen via T 0320-230828 of onze website raadplegen: www.gol-lelystad.nl.

 

 

Stichting GOL

Info: Tel. 0320-230828
info@gol-lelystad.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *