Wereldwinkel Lelystad en BinnenInn zoeken vrijwilligers

Nu de coronabeperkingen langzamerhand voorbij zijn kan ook Wereldwinkel Lelystad weer activiteiten organiseren die passen bij de duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties.

Bijvoorbeeld: Uitbannen van alle vormen van (extreme) armoede, Einde aan honger, Zorgen voor voedselzekerheid en duurzame landbouw, Verminderen ongelijkheid binnen en tussen landen en Duurzame consumptie en productie van goederen. We doen dat onder meer door het verkopen van producten volgens de principes van Fair trade. Onze producenten aan de andere kant van de wereld krijgen daarvoor een eerlijk loon waarmee zij en hun gezinnen een menswaardig bestaan op kunnen bouwen. Voor alle activiteiten van de Wereldwinkel geldt: ze worden georganiseerd door vrijwilligers. Momenteel zijn we vooral op zoek naar mensen die kunnen meehelpen met de PR en we zoeken ook naar een ervaren penningmeester. Belangstelling? Loop eens bij ons binnen om kennis te maken. We maken onderdeel uit van BinnenInn aan de Neringpassage 54 in het Stadshart van Lelystad. Of neem contact op met secretaris@wereldwinkel-lelystad.nl.

BinnenInn Lelystad zoekt voorzitter werkgroep PR en activiteiten

BinnenInn in het stadshart van Lelystad is gericht op zingeving, beschouwing, gastvrijheid en ontmoeting voor alle inwoners van Lelystad. Voor jong en oud, vanuit verschillende culturen en achtergronden, ongeacht komaf, kleur, geloof of geaardheid.
Je kunt er binnenlopen voor een kop koffie of een goed gesprek. Maar je kunt er ook Fairtrade producten kopen van de Wereldwinkel, duurzame producten van kringloopwinkel De Groene Sluis of boeken van de Fakkel. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld in het kader van de Week van de eenzaamheid, schrijfacties, samen met Amnesty International, of acties in het kader van de duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties. Voor alle activiteiten van BinnenInn is PR heel belangrijk. De werkgroep PR en activiteiten organiseert dit allemaal. Momenteel is BinnenInn op zoek naar een voorzitter voor de werkgroep. Tevens wordt een redacteur gezocht voor de website (www.binneninnlelystad.nl). Belangstellenden worden uitgenodigd om binnen te lopen bij BinnenInn om kennis te maken. BinnenInn is gevestigd aan de Neringpassage 54 (tegenover C&A). Contact opnemen per mail kan ook door een mailtje te sturen aan secretaris@binneninnlelystad.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *