Voorbereidingen Senioren Zomerdaagse in volle gang!

Kent u ons nog? Wij zijn een groep enthousiaste vrijwilligers die zomeractiviteiten voor seniorenorganiseren.

Dit jaar al weer voor de zesde keer! (in het Coronajaar konden we slechts een activiteit aanbieden). We gaan hiermee door omdat we ieder jaar merken hoe tevreden de deelnemers zijn. Er staan ook dit jaar weer inspirerende activiteiten op het programma. Goed voor lichaam en geest.

Er staat weer een Duurzaamheidsdag op het programma. Omdat er vorig jaar veel belangstelling was voor kruidentuin ‘De Polderkol’ gaan we er dit jaar weer heen. Uiteraard krijgen de mensen van de wachtlijst voorrang maar zij moeten zich wel opnieuw aanmelden! Nieuw zijn onder meer een Poëziewandeling met Thom Ummels en een tennisclinic bij ITL. Behalve het Sportbedrijf en een modern Lelystads agrarisch bedrijf is dit jaar ook de bibliotheek een van onze samenwerkingspartners. Laat u verder verrassen.
Omstreeks eind april staat het volledige programma op onze site: www.seniorenzomerdaagse.nl . De folder verschijnt begin mei. Het team van de Senioren Zomerdaagse hoopt u te ontmoeten tussen 25 juli en eind augustus!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Senioren Zomerdaagse Lelystad.

En kijk voor de actualiteit ook op onze website:  www.seniorenzomerdaagse.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *