OSOL – Succesvolle kennismaking senioren Getijde en Ziekenhuis St Jansdal

Stichting Behoud Ziekenhuiszorg Lelystad (BZL), stichting Overleg Senioren Organisatie Lelystad (OSOL), Getijde en Ziekenhuis St. Jansdal organiseerden gisteren gezamenlijk een informatiemiddag voor senioren in Lelystad om senioren te informeren over de zorg en behandeling die gegeven wordt in Getijde en ziekenhuis St. Jansdal in Lelystad.

Tijdens de informatiemiddag werden door de manager van Getijde, Anne-Marijke Schakelaar en de geriater van ziekenhuis St. Jansdal, Judith van Tuijn, presentaties gegeven over het ontstaan van Getijde, wanneer je tijdelijk opgenomen kan worden, welke zorg er gegeven wordt en over het werk van de klinische geriater en de geriatrische zorg in het ziekenhuis.
Daarna volgden rondleidingen in Getijde en ziekenhuis St. Jansdal, Lelystad. Natuurlijk was er ook gelegenheid voor een hapje & drankje en het stellen van vragen. Het was een geslaagde middag. De informatiemiddag was een initiatief van BZL en OSOL. Volgens beide stichtingen weten senioren in Lelystad onvoldoende over de zorg en behandeling in Getijde en ziekenhuis St. Jansdal. Ruim 60 senioren waren op de informatiebijeenkomst afgekomen en er was zelfs een wachtlijst. Daarom wordt er in het najaar een nieuwe informatiebijeenkomst gepland. Senioren die zich alvast willen aanmelden voor die bijeenkomst kunnen dat doen via www.getijde.nl/bijeenkomst. Zodra de datum bekend is worden ze hiervan dan op de hoogte gebracht.

Getijde

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *