Stichting Leergeld Lelystad wil verder

Stichting Leergeld Lelystad bestaat sinds 2009 en krijgt elk jaar meer aanvragen voor kinderen tussen de vier en achttien jaar. Wij willen heel graag verder, maar we hebben een tekort aan menskracht. Onze coördinator gaat met pensioen op zijn 75e. Hij heeft Leergeld vanaf dag één gesteund en duizenden aanvragen verwerkt.

Stichting Leergeld wil graag een persoon vinden die als coördinator bij ons aansluit en tussen tien en vijftien uur per maand aanvragen wil afhandelen. Uiteraard wordt deze persoon heel goed ingewerkt en staat er een vrijwilligersvergoeding tegenover. Eens per twee maanden vergadert het bestuur, daar is de coördinator ook bij aanwezig. Onze huidige intermediairs mogen na twee jaar weer op pad om de gezinnen te bezoeken die een aanvraag hebben gedaan. Dit team willen we uitbreiden met minimaal vier personen. De tijd die u investeert bedraagt ongeveer 2 uur per maand. De nieuwe intermediairs krijgen een praktische cursus. Als beloning krijgt u blijde kindergezichten. Stichting Leergeld Lelystad nodigt u uit de uitdaging aan te gaan om kinderen die het thuis niet breed hebben te helpen.

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden of komt u ons helpen, mail dan met info@leergeld-lelystad.nl. Eén van onze bestuursleden zal contact met u opnemen.
Kijk eens op de website www.leergeld-lelystad.nl. Leergeld is een ANBI goedgekeurde organisatie en donaties zijn altijd welkom. Ons motto is en blijft: Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *