St. Amare Consort in ieders huiskamer

25 oktober intiem live concert door Illia Fialko

Stichting Amare Consort staat voor de bevordering van muzikale activiteiten in Lelystad. Om u ook in de huidige tijd van muziek te laten genieten doet zij haar best om muziek op alternatieve manieren bij u te brengen.

In samenwerking met theater Posa verzorgt Stichting Amare Consort een intiem live concert. Ook zijn er twee digitale concerten om voor iedereen toegankelijk te blijven.
Zondag 25 oktober speelt pianist Illia Fialko bij theater Posa, aanvang 14:30 uur.

Meer informatie en reserveren (noodzaak) kan via theaterposa.nl of T 06 2125 8615.

Theater Posa houdt zich strikt aan de Corona maatregelen zodat u veilig van het concert kan genieten.

Op 1 juli is er een kennismakingsworkshop Stembevrijding van 19.30 tot 22.00 uur in de kleine zaal van Theater Posa.

Daarnaast gaat Stichting Amare Consort in samenwerking met Cyprian Smits een Lecture Recital opnemen en eind november online uitbrengen. Pianist Guido Meisner neemt u mee naar de tijd van Ludwig von Beethoven. Er zullen korte toelichtingen gegeven worden over het maatschappijk en culturele leven van toen. Cyprian zal dit aanvullen met prachtig beeldmateriaal. Naast werken van Beethoven zullen ook werken van Haydn, Schubert en Field te beluisteren zijn.

Ook het jaarlijkse kerstconcert dat altijd in de Hoven plaatsvindt wordt tevoren opgenomen. De muziek is in kerstsfeer, met composities voor piano, accordeon, zang en klarinet. Via de website amare-consort.nl en de Facebookpagina van Stichting Amare Consort houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen en concerten. Om deze concerten mogelijk te maken kan Stichting Amare Consort altijd uw hulp en steun gebruiken. Wilt u vriend (al vanaf 15 euro per jaar) worden of u inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van activiteiten, kunt u mailen naar info@amare-consort.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *