Sportbedrijf Lelystad en Stichting Senioren Zomerdaagse gaan samen op stap met 60-plussers

Sportbedrijf Lelystad, Stichting Senioren Zomerdaagse en diverse Lelystadse partners organiseren van maandag 12 juli tot en met maandag 30 augustus het zomerprogramma, Samen op Stap voor 60-plussers. In deze vakantieperiode worden er verschillende beweegactiviteiten in Lelystad georganiseerd waarbij ontmoeting centraal staat.

Samen op Stap
‘Samen op Stap is een zomers ontmoetingsprogramma voor senioren waar plezier en gezelligheid centraal staat na een zwaar coronajaar’, vertelt Mitchell Tollenaar, buurtsportcoach Senioren & Zorg van Sportbedrijf Lelystad. ‘Alle betrokkenen vinden het belangrijk dat senioren weer buurt- en leeftijdsgenoten ontmoeten. Daarbij wordt bewegen als middel ingezet om senioren ook weer in beweging te brengen na een periode waarin minder bewogen is’, aldus Tollenaar.

Activiteitenaanbod en kosten
De activiteiten zijn zowel overdag als in de avond. De senioren kunnen onder meer wandelen, fietsen en tennissen. Ook zijn er workshops, zoals bloemschikken en eentje waarbij u op latere leeftijd alsnog uw verborgen talenten ontdekt. De meeste activiteiten zijn gratis.

Meedoen?
Benieuwd naar het volledige activiteitenaanbod of hoe u zich kunt aanmelden voor één of meerdere activiteiten van Samen op Stap? Op www.sportbedrijf.nl/samenopstap of in de folder ziet u het volledige activiteitenaanbod. Daarin staat ook waar u zich moet aanmelden. Voor algemene vragen kunt u terecht bij Mitchell Tollenaar, buurtsportcoach Senioren & Zorg, via m.tollenaar@sportbedrijf.nl.

En kijk voor de actualiteit ook op onze website:  www.seniorenzomerdaagse.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *