Songfestival Voice of Lelystad: maak je eigen lied!

Op zondag 16 mei 2021 wordt een songfestival ‘Voice of Lelystad’ georganiseerd in het Theater Posa ter gelegenheid van het afscheid van stadsdichter Juul Baars. Alle Lelystedelingen en mensen met een band met de stad kunnen meedoen en een zelf gemaakt lied opnemen op video en insturen. Het thema daarvan dient ‘Lelystad’ te raken. Ook mag iemand anders de tekst maken die jij dan zingt.

Deelname is gratis!!!! 


Je kunt je voor 15 maart opgeven via baars225@gmail.com en daar ook je video via wetransfer heen sturen (formaat breedbeeldvideo, liggende telefoon) voor 15 april a.s. Inzenders geven de organisatie van het songfestival automatisch toestemming voor publicatie op internet na het songfestival. Er zijn 3 categorieën: kinderen tot 12 jaar, jongeren van 12 tot 18 jaar en volwassenen.

De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van Wim Botter. Deze jury kiest per categorie uit maximaal 15 liedjes. Die worden op 16 mei 2021 in theater Posa ten gehore gebracht. Uit die 15 liedjes worden dan per categorie 3 prijswinnaars gekozen. De Winnaars ontvangen een wisselbokaal want we willen hier een jaarlijks evenement van maken.

Wil je deelnemen?
Geef je dan op via baars225@gmail.com. Je ontvangt dan het Voice of Lelystad-reglement. Succes !!

Voor meer informatie: facebook De Salon, of T 06 30213521 (Juul Baars), 0654348108 (Ger Koreman) en 06 20544872 (Emilie Koger-Riemers).


 

Voice of Lelystad

Meer informatie:
Juul Baars: baars225@gmail.com

Voice of Lelystad
www.voiceoflelystad.jouwweb.nl

Voice of Lelystad

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *