Doe mee aan het songfestival Voice of Lelystad

Maak je eigen lied over Lelystad!

Op zondag 13 juni 2021 zal er een songfestival worden georganiseerd in het Theater Posa. Aanleiding voor de ‘Voice of Lelystad’ is het afscheid van Stadsdichter Juul Baars. Er wordt gestreden in twee categorieën: Kinderen/jongeren en volwassenen. Deelname staat open voor Lelystedelingen en voor mensen die een band met Lelystad hebben. Deelnemers kunnen tot 15 mei een zelfgemaakt lied, op video insturen: tekst op een bestaande melodie bedenken en zingen of door een helemaal zelf gemaakt lied dichten/componeren. Het thema van het lied is ‘Lelystad’. Hoe u ‘Lelystad’ in uw het lied verwerkt is aan u. Het mag zelfs alleen in de presentatie van het lied voorkomen. Het thema moet echter wel herkenbaar zijn.

Deelname is gratis!!!! 


Inzenden kan alleen met een breedbeeldvideo (telefoon plat!) die je dan stuurt naar: baars225@gmail.com (via We transfer). Je ontvangt dan ook meteen het reglement. De organisatie mag na het songfestival uw de inzendingen via internet publiceren. De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van Wim Botter. Deze jury kiest per categorie maximaal 15 liedjes, die op 13 juni 2021 in theater Posa ten gehore zullen worden gebracht. Uit die 15 liedjes worden dan per categorie 3 prijswinnaars gekozen. De winnaars ontvangen een wisselbokaal (Inderdaad, het is de bedoeling dit hier een jaarlijks te evenement van te maken). Ook voor de nummers 1, 2 en 3 is er een prijs.

Meer informatie op facebook (De Salon), of via 06 30213521 (Juul Baars), 0654348108 (Ger Koreman) en 06 20544872 (Emilie Koger-Riemers). Veel succes!

 

Voice of Lelystad

Meer informatie:
Juul Baars: baars225@gmail.com

Voice of Lelystad
www.voiceoflelystad.jouwweb.nl

Voice of Lelystad

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *