Senioren Zomerdaagse en Sportbedrijf Lelystad bundelen hun krachten in de zomer

Het heeft lang geduurd en het was voor mensen en maatschappelijke organisaties een zeer ingrijpende periode, maar we krijgen weer ruimte! Ruimte en armslag om leuke activiteiten te organiseren en vooral ook ‘Samen op Stap’ te gaan. Onder dit motto hebben Sportbedrijf Lelystad en Stichting Senioren Zomerdaagse de afgelopen maanden elkaar gevonden bij het organiseren van een scala aan leuke, creatieve en inspirerende activiteiten in de maanden juli en augustus.

In deze vakantiemaanden reizen veel mensen naar verre oorden, maar voor veel anderen is dit eenzame tijd: verenigingen en organisaties liggen stil en sluiten zelfs tijdelijk de deuren. Maanden zonder kennissen en familieleden die voor velen daarom eenzaamheid betekenen.

Om juist in deze periode toch interessante activiteiten te organiseren is in Lelystad de Stichting Senioren Zomerdaagse opgericht. Samen met Sportbedrijf Lelystad is een heel interessant zomerprogramma ontwikkeld ( zie verderop deze pagina). Samen op stap als organisaties, maar vooral ‘Samen op Stap’ met u als inwoners van ons mooie Lelystad. Want we zouden het na 1.5 jaar met coronabeperkingen bijna uit het oog verliezen maar wat heeft Lelystad veel te bieden en wat is de omgeving prachtig.

En het is gelukt!
We hebben vanuit de Senioren Zomerdaagse een mooi programma samengesteld:

  • 10 aug. : een bezoek aan drie interessante bedrijven op de Groene Velden
  • 12 aug. : een fiets-/scootmobieltocht, inclusief picknick
  • 17 aug. : een proefles Yoga
  • 19 aug. : een kijkje in de keuken van de Wageningen Universiteit en Research (WUR) aan de Elandweg
  • 26 aug. : een bezoek aan een boerderij in samenwerking met De Lelystadse Boer, met lunch

En, op een nu nog onbekende datum, een gesprek over onze eigen interessante stad

Zoals al aangegeven zijn we zeer content met de samenwerking vanuit het project Samen op Stap van het Sportbedrijf. Zowel Samen op Stap als de SeniorenZomerdaagse bieden activiteiten aan. Heel mooi dat we alle activiteiten voor iedereen open kunnen stellen en zo met elkaar een breder aanbod kunnen bieden. Wij hopen op een heel actieve zomer! Bent u nieuwsgierig geworden, neem alvast een kijkje op onze website.

U kunt ons ook mailen: zomerdaagse@outlook.com

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Senioren Zomerdaagse Lelystad.

En kijk voor de actualiteit ook op onze website:  www.seniorenzomerdaagse.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *