St. Jansdal-Lelystad biedt al veel

Als Stichting maken we ons hard voor meer activiteiten in het ziekenhuis. Bedden voor ouderen en chronisch zieken (een zorgkliniek) en 24/7 spoedzorg staan hoog op ons lijstje. Huisartsen ondersteunen dit volledig. Ook was het onderwerp van gesprek op de onlangs gehouden Zorgtafel.

Ziek zijn is nooit fijn maar als men daarvoor naar Harderwijk of Almere zullen velen te laat naar de arts gaan. Hoe fijn zou het zijn dat deze mensen dichtbij opgenomen zouden kunnen worden voor observatie. Voor grotere ingrepen zijn de meer gespecialiseerde ziekenhuizen dan beschikbaar.

St. Jansdal heeft de afgelopen 2 jaar geleidelijk aan de behandelmogelijkheden uitgebreid en er zijn ook plannen dit nog door te zetten. Door de coronacrisis een forse vertraging ontstaan maar de opschaling is nu weer ingezet. Voor 90% van de behandelingen kunt u inmiddels terecht op de poli’s. Twee operatiekamers zijn al in gebruik. Het streven is om alle 4 operatiekamers weer in gebruik te nemen.

Laten we blij zijn dat we een ziekenhuis hebben. We kunnen er weer voor veel terecht maar er blijven altijd wensen. Gelukkig worden deze door de bestuurders serieus genomen.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *