OSOL op bezoek bij Getijde

Bestuurders van het OSOL hebben een bezoek gebracht aan Getijde. Ze kregen informatie en een rondleiding van mevrouw Anne-Marijke Schakelaar (manager) en van mevrouw Hermien Roddenhof (Stichting Behoud Ziekenhuis Zorg).

Op 8 december 2022 is Getijde officieel geopend. Getijde is gevestigd op de tweede verdieping van ziekenhuis St Jansdal in Lelystad. Het is een tijdelijke verpleegafdeling voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken uit Flevoland en omgeving. Bedoeld voor personen die tijdelijk 24 uren per dag zorg nodig hebben en (nog) nergens anders heen kunnen. Maar ook als u een operatie hebt ondergaan en nog wat langer zorg nodig hebt die thuis niet geboden kan worden bent u van welkom bij Getijde. Bovendien wordt gekeken hoe het best aan uw herstel kan worden gewerkt. 

Informatie die voor u van belang is:

  • Voor opname (8-10 dagen max.) in Getijde is goedkeuring nodig van huisarts of ziekenhuis
  • Er zijn 17 plaatsen beschikbaar: ruime tweepersoons kamers met een tussenwand, eigen zithoek, televisiescherm, badkamer en maaltijdservice vanuit St. Jansdal te Harderwijk (rekening houdend met dieetwensen). Er is een gezamenlijk koffie- en eetgedeelte met keukenblok Er zijn geen vaste bezoektijden.
  • De medische zorg wordt door specialisten en artsen van Ziekenhuis St. Jansdal gegeven, amen met de eigen zorgmedewerkers
  • Werken aan herstel vindt plaats in een prettige sfeer, wel met alle voorzieningen van een ziekenhuis. De ziektekostenverzekeraar betaalt uw verblijf (exclusief eigen risico)

De bestuurders hebben een goede indruk gekregen en zijn enthousiast dat de zorg voor ouderen op deze wijze is uitgebreid. Het is fijn dat dit in Lelystad plaatsvindt!

Getijde is opgericht door woonzorgorganisaties Coloriet, Woonzorg Flevoland en ziekenhuis St Jansdal in Lelystad. Meer info op : www.getijde.nl.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *