Online-kerstdiner en -show bij Resto VanHarte

Dit jaar helaas geen volle zaal met kerst bij Resto VanHarte. Wel organiseert Resto VanHarte samen met de KRO-NCRV het Grootste onlinekerstdiner van Nederland!

U haalt op 23 december overdag bij Resto VanHarte in wijkcentrum Zuiderzee uw driegangen kerstdiner op en krijgt een link voor de livestream. Hiermee volgt u op 23 december om 18.00 uur de kerstshow, gepresenteerd door Joris Linssen en Anita Witzier. Een show met interessante gasten, zoals Hugo de Jonge, tv-koks, artiesten en een loterij met vele prijzen. Doet u mee? U kunt zich tot en met 16 december a.s. aanmelden via http://kro-ncrv.nl/het-grootste-online-kerstdiner.

Kosten: € 6,- p.p. en € 7,50 voor twee diners. Resto VanHarte wil er in deze gekke tijd graag zijn voor mensen en er toch een gezellige Kerst van maken!

December wordt voor velen een feestmaand zonder glans. Eenzaamheid ligt op de loer. Wij hopen dat u deze Kerst en Oudjaar op een prettige manier doorbrengt en toch positief blijft. Hou vol! Kijk naar elkaar om, is onze kerstboodschap. Vanaf januari verzorgen wij weer de afhaalmaaltijden (voor reserveringen: www.restovanharte.nl en tel. 0900-9003030) en wij hopen u in het nieuwe jaar snel weer te zien. Fijne dagen!
Team Resto VanHarte

 

Meer informatie:
Resto VanHarte
E-mail m.geerlings@restovanharte.nl,
T 06-18 34 52 81

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *