Kunst op de werkvloer

Van 5 juni t/m 1 september verzorgt KUP-11, in samenwerking met de
Stichting Kunstraad Dronten, een prachtige en gratis overzichtstentoonstelling in het Aeres Bedrijvencentrum. De expositie toont de mooiste werken van de leden van KUP-11 plus een viertal gast-exposanten. De kunstwerken zijn voor iedereen te bewonderen op werkdagen van 8 tot 17 uur op de Drieslag 30 in Dronten.

De expositie omvat circa 70 kunstwerken gemaakt door de leden van KUP-11: Esam Al Wasete, Guda Boelens, Kitty van Dijk, Lies Resink, Marie-Thérèse van der Riet, Simone Hakhoff, Thea Hussaarts, Ton Ensink en Wil Fokke en gastexposanten Gaby Hendriksz, Ineke van Beersum, Ineke van Unen en Marjen Blanken. De werken in de expositie zijn zeer divers: er zijn schilderijen, foto-art, textiele kunst, maar ook beelden en keramiek.

KUP-11 (Kunst Uit de Polder) is een samenwerkingsverband van Flevolandse kunstenaars, opgericht in 2011. Het doel van het collectief is om elkaar te inspireren en te versterken door het organiseren van gezamenlijke exposities met een bepaald thema. KUP-11 telt momenteel 10 leden afkomstig uit Lelystad, Almere en Dronten.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:
Ton Ensink,
T 06 5166 9283,
E ton.ensink@icloud.com

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *