Kerst-Inn 2021 komt langs met groet in kerstverpakking

De Kerst-Inn Lelystad die normaliter op 2e kerstdag in de Ontmoetingskerk plaatsvindt, zal dit jaar vanwege corona het moeten stellen zonder activiteiten en afsluitende gezamenlijke maaltijd. Om mensen, in het bijzonder met kerst, toch te ontmoeten en aandacht te geven komen vrijwilligers langs met een speciale kerstgroet en een kerstpakket.

Aanmelden voor een groet in kerstverpakking kan via de website www.kerst-inn-lelystad.nl of via info@kerst-inn-lelystad.nl. Aanmelden kan ook telefonisch of via een app-bericht op 06 533 296 01. De Kerst-Inn commissie werkt bovendien samen met de diaconieën van de Protestantste Gemeente Lelystad en de Pax Christi parochie. Ter plekke kunnen ook aanmeldformulieren worden ingevuld en ingeleverd: in de Ontmoetingskerk, Schor 4: dagelijks van 10.00 – 12.00 uur, in de Petruskerk, Botter 39-06 : van ma. t/m vr. 09.00 – 12.00 uur en bij BinnenInn, Neringpassage 54 in het stadscentrum.

Aanmelden tot 16 december
Na 16 december krijgt iedereen die zich heeft aangemeld een bevestiging dat op tweede kerstdag een pakket met kerstgroet wordt langsgebracht. De 44e editie van de Kerst-Inn krijgt hiermee eenzelfde invulling als de editie van 2020 toen circa 60 pakketten bij mensen zijn thuisbezorgd.

Normaal is er een gevarieerd programma in een welkome, huiselijke sfeer in de Ontmoetingskerk in de Atolwijk (Schor 4). De Kerst-Inn staat open voor iedereen die – juist met kerst – behoefte heeft aan ontmoeting en contact. Waar kerst voor sommigen een familiefeest is kan het voor anderen een tijd van eenzaamheid zijn. De Kerst-Inn biedt dan een alternatief om toch de warmte en medemenselijkheid te voelen die iedereen nodig heeft. Het is laagdrempelig; alles mag, niets hoeft en het is gratis. Alleen: u komt nu niet naar de Kerst-Inn, maar de Kerst-Inn komt naar u!

Bijdrage
De Kerst-Inn is een gezamenlijk initiatief van de katholieke geloofsgemeenschap Pax Christi en de Protestantse Gemeente Lelystad. Wie de Kerst-Inn financieel wil steunen kan een bijdrage overmaken op bankrekeningnr. NL97 ASNB 0267 5251 25 ten name van de voorzitter/penningmeester van de Kerst-Inn, dhr. D. Nauta onder vermelding van ‘Kerst-Inn 2021’. Wie meer informatie wil of zich als vrijwilliger wil aanmelden, kan terecht op www.kerst-inn-lelystad.nl.

 

Meer informatie:
Dhr. D. Nauta
E-mail info@kerst-inn-lelystad.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *