WEGENS GROOT SUCCES HERHAALD!

Kennismakingsmiddag Jeu de boules op 25 juni

Na het succes van de vorige introductiemiddagen organiseert Jeu de Boulesvereniging Lelystad op dinsdag 25 juni vanaf 13.30 uur wederom een zo’n middag voor iedereen die de beginselen van het spel wil ontdekken.

De laatste introductiemiddag werd door maar liefst 12 belangstellenden bezocht. Onder hen Ria Dolleman. Ze is lyrisch over het spel: ‘Grandioos, het geeft heel veel ontspanning’. Ook Rieni Delferno vindt het ‘helemaal leuk’. Met name de leuke begeleiding en het samenspel hebben indruk op haar gemaakt. Daarnaast vindt ze, evenals Ria, het ontspannen karakter van het spel verbazingwekkend: ‘Het spel leidt af, je kunt de spanning van de week bij dit spel van je af spelen.

Ook enthousiast geworden? Op dinsdagmiddag 25 juni zullen er instructeurs aanwezig zijn om nieuwe spelers de basisbeginselen van de sport bij te brengen en hen wegwijs te maken binnen de vereniging. U hoeft niets mee te nemen, al het spelmateriaal is aanwezig. Bent u niet in de gelegenheid om dinsdagmiddag 25 juni naar Sportpark Schouw te komen, kom dan gerust op een andere speeldag.

Voor meer informatie: https://jbv-lelystad.nl/

 

 

Sportcomplex “Het Schouwspel”
Schouw 45-05
8232AZ Lelystad

Mail naar:
secretaris@jbv-lelystad.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *