‘Illusie’ expositie KUP-11

Van 1 t/m 30 september verzorgt KUP-11 een prachtige expositie aan het Harmen Visserplein 2 te Emmeloord met als thema ‘Illusie’. Speciaal voor dit thema maakten de kunstenaars werken met een schijnbare werkelijkheid waarin u als toeschouwer kunt wegdromen. Het draait daarbij om waarnemen: wat ziet u in het werk waar u naar staat te kijken?

De expositie omvat ruim 30 kunstwerken gemaakt door de leden van KUP-11: Eric Pasman, Esam Al Wasete, Guda Boelens, Kitty van Dijk, Lies Resink, Marie-Thérèse van de Riet, Simone Hakhoff, Sonja Reedijk, Thea Hussaarts, Tini Muller, Ton Ensink en Wil Fokke. De werken in de expositie zijn zeer divers: schilderijen, collages, papierwerk, beelden en ook sieraden, alles vol met illusie! De expositie is te bewonderen op werkdagen tussen 9 en 17 uur en iedereen is welkom op de Finissage vrijdag 30 september om 15.30 uur, waarbij de kunstenaars aanwezig zijn.

KUP-11 (Kunst Uit de Polder) is een samenwerkingsverband van Flevolandse kunstenaars, opgericht in 2011. Het doel van het collectief is om elkaar te inspireren en te versterken door het organiseren van gezamenlijke exposities met een bepaald thema. KUP-11 telt momenteel 14 leden afkomstig uit Lelystad, Almere en Dronten. Kijk voor meer informatie op www.kup-11.nl.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *