HVOB – Algemene Ledenvergadering woensdag 18 november

De HVOB houdt op woensdag 18 november een algemene ledenvergadering. De vergadering is bedoeld om de leden te betrekken bij het opstellen van het jaarprogramma voor 2021. De overheidsregels voor de bestrijding van covid-19 maken het noodzakelijk dat u zich van te voren aanmeldt. Dat kan tot en met 11 november, via www.hvob.nl of via info@hvob.nl). De vergadering vindt plaats in complex de Buizerd, Tjalk 10 en begint om 19.30 uur. Zaal open vanaf 19.15 uur.
De precieze agenda en programma worden nog bekend gemaakt maar de avond wordt geopend met een inleiding over de vraag: ‘Zijn de huren in de komende jaren nog betaalbaar?’

De HVOB behartigt de belangen van alle huurders in Lelystad. In de huidige periode ( Corona) gaat dat gepaard met veel praktische belemmeringen. We proberen dat zo goed mogelijk op te lossen. Voor ons spreekuur betekent dat het volgende:

  • U kunt ons bellen: T 0320 841733
  • De telefoon wordt dinsdagochtend en donderdagmiddag afgeluisterd.
  • Als u uw telefoonnummer achterlaat wordt er contact met u opgenomen.
  • U kunt ons ook mailen (info@hvob.nl). Dit heeft onze voorkeur.
  • Als het noodzakelijk is kunt u ons spreekuur bezoeken:
    – Dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur
    – Donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur

In dat laatste geval moet u wel van te voren telefonisch of per mail een afspraak maken. Bij het bezoek aan ons kantoor gelden de inmiddels wel bekende regels ter bestrijding van covid-19.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *