Humanitas – Home-Start

Home-Start is thuis in gezinnen. Een getrainde vrijwilliger die ervaring heeft met opvoeden, biedt je een steuntje in de rug en een luisterend oor.

Hoewel de vrijwilligers op dit moment niet aan huis komen bieden zij in deze bizarre tijden nog steeds steun en een luisterend oor op afstand. Juist op dit moment merken we dat in gezinnen de stress kan toenemen. Kinderen thuis, ouders aan het werk vanuit huis. Weinig tijd om als ouder even bij te tanken, een ziek kind of een klein netwerk in de buurt maken dat opvoeden even niet meer leuk is. Als je als gezin een steuntje in de rug kan gebruiken in deze tijd, bel of mail ons dan gerust.

Via telefoon en skype denken we graag mee om wat rust te brengen in de situatie. Ook kan via beeldbellen nog steeds een koppeling met een vrijwilliger plaatsvinden. Ook kunnen we contact leggen met andere organisaties, om te kijken naar extra mogelijkheden. We denken graag mee, samen weten we meer dan alleen.

Home-Start is ook altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vind jij het leuk om een gezin in Lelystad weer in haar kracht te zetten, neem dan contact met ons op.

Voor aanmeldingen of meer informatie kunt je contact opnemen met Shanti Tuinstra, coördinator Home-Start Lelystad
T 06-23596483,
e-mail s.tuinstra@humanitas.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *