Heel Flevoland op de fiets

Zondag 9 juni 2024 – Omloop Flevoland

Onder auspiciën van de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) organiseert TC Flevoland de Prevermo Omloop Flevoland, niet alleen het oudste toerfietsevenement van de provincie, maar ook één van de best georganiseerde in Nederland. Er worden op 9 juni zo’n 500 fietsers aan de start verwacht.

Verrassend, veelzijdig, verzorgd
De Prevermo Omloop Flevoland laat ook dit jaar de veelzijdigheid van de provincie Flevoland zien. Met een groot aantal, stuk voor stuk afwisselende routes op de bodem van de voormalige Zuiderzee worden de deelnemers o.a. verrast door de nieuwe natuur van de Oostvaardersplassen, De Grote Trap en het Horsterwold. Organisator Wil Dennissen: ‘Als ik na afloop met de deelnemers een praatje maak, dan krijg ik vaak te horen dat ze niet wisten dat het hier zo groen was.’ Daarnaast de rust en ruimte die de deelnemers ervaren en de complimenten voor de uitstekende organisatie. Niet voor niets heeft de NTFU ook dit jaar het kwaliteitskeurmerk Extra Goed Geregeld aan de fietstocht toegekend. Wil Dennissen kan zich wel vinden in deze waardering: ‘Het doel is en blijft om de deelnemers op zondag 9 juni wederom een fantastische fietsdag te bezorgen.’

Afstanden
Deelnemers aan de Prevermo Omloop Flevoland kunnen een keuze maken uit routes door Oostelijk en Zuidelijk Flevoland van 25, 65, 95, 125, of 175 kilometer, met als startpunt Sportpark Schouw. De route van 175 kilometer loopt deels door de Noordoostpolder. Ook dit jaar staat de Strade Bianche Flevoland weer op het programma. Deelnemers aan de Strade Bianche Flevoland kunnen een keuze maken uit twee, deels onverharde routes: 50 of 75 kilometer. Kortom, iedereen die niet alleen ‘lekker wil doortrappen’, maar ook een fantastische fietsdag wil beleven is van harte welkom.

Meer informatie en inschrijving op:
www.omloop-flevoland.nl
www.facebook.com/omloopflevoland

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *