Groene Velden Dagen 25 en 26 mei

Acht groene bedrijven openen dit weekend gastvrij hun deuren. Kom heerlijk genieten, samen met vrienden of familie. De Groene Velden is ook dit voorjaar weer een mooie ontmoetingsplek.

Het accent van dit groene evenement ligt op eerlijke producten, ambachtswerk en gezond genieten in een milieuvriendelijke omgeving. Kom een dagje lekker rondstruinen! Wij vertellen u graag over hun passie en zo ontdekt u het verhaal achter onze producten. Dit jaar met twee nieuwe deelnemers!
Geniet van een wereld aan kruiden, groenten en fruit. Bezoek het veelzijdige creatieve atelier met haar verrassende tuin. Wandel door de wijngaard en proef de heerlijke streekwijnen. Bewonder unieke bloemsieraden in kunsthars. Ontdek wat expressie voor u kan betekenen. Er zijn leuke activiteiten voor kinderen! Op de Groene Velden kunt u terecht voor een leuke rondleiding, gezellige kramen, proeverij, workshop en leuke streekcadeautjes. En tussendoor is er een goede kop koffie of thee met wat lekkers. U kunt gratis parkeren en met de fiets zijn we goed bereikbaar. Open van 10.00 – 17.00 uur. We hopen op mooi weer, maar ook als het regent heeft u ook een heerlijke dag!

https://www.facebook.com/degroenevelden/

Groene velden

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *