Groene Velden Dagen 24-25 juni

Negen groene bedrijven openen dit weekend gastvrij hun deuren. Kom lekker genieten van mooie dingen. Het accent van dit groene evenement ligt op eerlijke producten, ambachtswerk en gezond genieten in een milieuvriendelijke omgeving.

Het thema is Duurzaamheid. Alle ondernemers vullen dit op hun eigen bijzondere wijze in en laten dit graag zien! Kom een dagje rondstruinen! Bezoek het veelzijdige creatieve atelier met haar verrassende wandel- en moestuin. Wandel door de wijngaard en proef de heerlijke streekwijnen. Bezoek de kersengaard. Bewonder unieke bloemsieraden in kunsthars en geef uw eigen oude sieraad een update. Ontdek wat expressie voor u kan betekenen. Laat u informeren over acupunctuur, lekker en gezond koken. Kom op ideeën in de Engelse tuin. En tussendoor is er volop gelegenheid om lekker wat eten en drinken in de mooie kas of de sfeervolle theetuin. Op de Groene Velden kunt u terecht voor een leuke rondleiding, proeverij, workshop en leuke streekcadeautjes. Ook leuk voor kinderen!

U kunt gratis parkeren en met de fiets zijn we goed bereikbaar. Open van 10.00 – 17.00 uur. We hopen op mooi weer, maar ook als het regent kunt u rekenen op een onvergetelijke dag! Informatie: 06 22144581 en https://www.facebook.com/degroenevelden/

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *