Expositie Olivier Bos in atelier LAK

Tot eind september hangt in het atelier van de Lelystadse Amateur Kunstenaarsvereniging (LAK) een veelzijdige expositie van Olivier Bos. Hier toont hij fijnschilderwerk, stillevens, dieren en vogels, portretten, modellen, tekeningen en landschappen. Sommige werken zijn zo realistisch als een foto, andere meer impressionistisch.

Olivier tekent en schildert al vanaf zijn vroege jeugd. Door opleiding heeft hij zich steeds verder bekwaamd in verschillende technieken, zoals fijnschilderen (olieverf), tekenen (houtskool) en grote doeken (acryl). Het begon ooit met een schriftelijke cursus reclametekenen. Toen men hem op de Rietveldacademie vroeg wat hij zou doen als hij niet toegelaten zou worden liet hij zich ontvallen: mijn SPD opleiding boekhouden afmaken. Dat had hij beter niet kunnen zeggen, want daar zochten ze kunstenaars die de ambitie hadden om van de kunst te leven. Maar hij moest ook een inkomen veiligstellen. Olivier heeft zijn kunstenaarschap verder ontwikkeld. Hij schildert ook in opdracht en verkoopt werk.

De expositie is in De Veste 16-77 (toegang gratis): di. en wo. van 10:00 – 16:00 en van 20:00 – 22:30, vr. van 10:00 – 16:00 en za. van 10:00 – 13:00 uur. U bent van harte welkom!

 

Neem dan contact met ons op via info@atelierdeveste.nl
tel. 0320-222779
of kijk op onze blogspot: http://atelierdeveste.blogspot.nl.
Je bent van harte welkom!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *