Drukwerk de uitsmijter van Jolpop 2023

Zaterdag 8 juli is de 21e editie van Jolpop. Vertrouwd in het Kustpark/ Jol 23. De entree is gratis.
Met Drukwerk heeft Jolpop dit jaar een heuse uitsmijter. “Je loog tegen mij”, “Oh middernacht”, “He Amsterdam”, Alle legendarische hits van Harry Slinger en band komen voorbij.

Op veler verzoek zijn Johnny and the Moonshots ook dit jaar terug op Jolpop. Deze band onder leiding van: Arnoud Holsboer speelt ouderwetse Rock &Roll. Vele klassiekers komen voorbij. Het gaat je niet lukken om stil te blijven staan bij het optreden van Johnny & the Moonshots.

RetrOasis, de Oasis coverband van Nederland speelt op Jolpop alle hits van de broertjes Gallagher.
Joy killed the Duke, een punk rock, garage band waarvan de stem van de zangeres binnenkomt als een stoomwals. Joy killed the Duke wordt al omarmd door 3FM en na 8 juli ook door Lelystad.
Elaine schrijft en speelt Nederlandstalige verhalende alternatieve popliedjes. Eefje de Visser meets Wende Snijders. Elaine’s nummer ‘Vergezicht’ is te horen in de commercial van NS International.
Morgendust, de muziekstijl van Morgendust is het beste te omschrijven als hypnotische indierock met jaren ’80 invloeden. Denk aan: The War On Drugs en Tears for Fears. Morgendust is net terug van hun tour door de Balkan en hun debut album “Morgendust” is net uit.

Verder optredens van de Lelystadse bands: Cozy4Fun, twee singer songwriters die met hun vrolijke act een glimlach op ieders gezicht weten te toveren.
Heart of Babylon een trio dat verrassende rock speelt en klaar is om de poppodia te veroveren. Bring the Joints heeft met hun mix van reggae, ska en hip hop, het publiek op menig festival in beweging gekregen. De band WTF is een gelegenheidsband die special voor Jolpop 2023 is geformeerd.
Jolpopfestival begint om 12.30 uur en duurt tot 23.15 uur.

Dit jaar is er flink uitgepakt voor het kinderfestijn. Er zijn springkussens, een stormbaan, een rodeostier, een sweeper, een interactief drumstel, schmink en veel meer.
Het kinderfestijn is van 12.30 tot 17.00 uur.

Op Jolpop wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Voor een redelijk bedrag kan er worden genoten van de Surinaamse keuken, tapas, verse frites en meer.

Jolpop 2023 wordt vanaf 19.30 uur live uitgezonden op Radio Lelystad.

Jolpop 2023. Zaterdag 8 juli 12.30 – 23.15 uur.
Waar? Kustpark/ Jol 23 Lelystad.
Gratis entree. Fietsenstalling aanwezig ook gratis.

 

 

Voice of Lelystad

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *