Care For Cancer, Oncologische nazorg

Als je wordt geconfronteerd kanker staat je leven op z’n kop en sta je voor de uitdaging de gevolgen van de diagnose én de behandeling een plaats te geven in je leven.

Het blijkt vaak lastig grip te krijgen op emoties, op het veranderde toekomstbeeld en het op het omgaan met vermoeidheid en andere bijwerkingen. Dan kan extra professionele ondersteuning nodig zijn. Deze ondersteuning zal wordt vergoed vanuit het basispakket. Allerzorg-Care for Cancer biedt sinds 10 jaar thuisconsulten door ervaren oncologieverpleegkundigen. Vanaf 15 oktober kunnen deze consulten ook laagdrempelig plaatsvinden in inloophuis Passie, met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM.

In het kader van oktober borstkanker zal oncologieverpleegkundige Jolanda Dekker op maandagmiddag 26 oktober van 13.30-14.30 uur informatie over dit onderwerp in Inloophuis Passie Botter 14-01 in Lelystad. Na afloop krijgen bezoeksters een leuke attentie mee.
Aanmelden inloophuislelystad@gmail.com of T 0320-410 077.

Inloophuis Passie is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker op hun levenspad gevestigd op de Botter 10-01 In Lelystad.

 

Meer informatie: T. 0320 – 410077

info@inloophuis-passie.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *