Borstkanker – 1 op de 7 vrouwen krijgt er mee te maken

Oktober staat in het teken van borstkanker. Inloophuis Passie wil hier graag aandacht aanbesteden voor vrouwen die te maken hebben met borstkanker. Maandagmiddag 26 oktobe, van 13.30-14.30 uur, nodigen wij jullie van harte uit. Onder het genot van een kop koffie of thee luisteren we naar jullie behoeften. Je kunt ook eens rondkijken in het inloophuis. Als afsluiting geven wij jullie graag een attentie mee.

Inloophuis Passie begint weer voorzichtig met workshops: schilderen, Mandala kleuren en kookworkshops. Uiteraard alles volgens de maatregelen van het RIVM: op de juiste afstand en helaas maar met 4 mensen per workshop. Het blijkt dat mensen voor deze doelgroep behoefte heeft weer even met hun handen bezig te zijn, in een andere omgeving. Als je mee wil doen met een workshop meld je dan aan voor de nieuwsbrief waarin deze vermeld staan. Want voor dit moment is vol ook vol.

Voor informatie: www.inloophuis-passie.nl of mail voor de nieuwsbrief naar: inloophuislelystad@gmail.com. Inloophuis Passie is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker op hun levenspad gevestigd op de Botter 10-01 In Lelystad.

 

Meer informatie: T. 0320 – 410077

info@inloophuis-passie.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *