Ben jij de inspirerende verbinder voor BinnenInn?

‘BinnenInn’ is een ontmoetingsplek in het Stadshart van Lelystad voor allerlei mensen, ongeacht komaf, kleur, geloof of geaardheid. Een plek om even tot rust te komen, even bij te tanken onder het genot van een heerlijk bakje koffie of thee en wat lekkers erbij. Ook is BinnenInn een plek waar de Wereldwinkel, boekhandel de Fakkel en kringloopwinkel De Groene Sluis hun waar verkopen. Het is een plek van licht, van rust, van veiligheid en warmte. Daarom is BinnenInn een plek van betekenis!

Wil jij als coördinator op deze mooie plek een belangrijke rol spelen? Ben jij die inspirerende verbinder? Dan zijn we op zoek naar jou. Wat wordt er als coördinator van je verwacht?

  • Dat je als eindverantwoordelijke de andere coördinatoren en vrijwilligers (gastvrouwen/-heren) ondersteunt
  • Dat je verbinding legt tussen de organisaties en het bestuur van BinnenInn
  • Dat je samen met de andere coördinatoren en vrijwilligers de werkzaamheden structureert en organiseert en er zelf bij betrokken bent

Deze rol vraagt de volgende vaardigheden:

  • Je bent sociaal vaardig, kunt goed organiseren, motiveren en verbinden
  • Je neemt initiatief, bent creatief en slagvaardig
  • Je weet de kwaliteiten van vrijwilligers optimaal in te zetten
  • Je ziet of creëert kansen en mogelijkheden en geeft daar in samenwerking met team en bestuur vorm aan

De verwachte tijdsbesteding bedraagt 12 tot 16 uur per week. Voor deze functie wordt een vrijwilligersvergoeding betaald. Vind je deze functie precies bij jou passen en wil je graag bijdragen aan de doelen van BinnenInn? Neem dan contact op met Jan Korf: j_korf@hotmail.com.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *