Behoud Ziekenhuis Lelystad – Gewone zorg weer opgepakt

Ook Actie Behoud Ziekenhuis Lelystad (ABZL) zat in lockdown. Vreemd, de lege agenda, geen werkbezoeken meer, vergaderingen nu online. De werkgroepen van deelnemers aan de Zorgtafel staan op een laag pitje. De zorgprofessionals en de bestuurders van ziekenhuizen en verzorgingshuizen hebben de handen méér dan vol aan de coronacrisis. Dat wil niet zeggen dat ABZL stil zat! Velen van ons zijn ook actief in andere organisaties, bv. IDO, Ouderenbonden. We horen veel over zorgen over uitgestelde zorg en of het wel veilig is om naar het ziekenhuis te gaan.

In het St. Jansdal Lelystad is de Covid-19 afdeling inmiddels gesloten. Er wordt hard gewerkt om de poliklinieken weer te openen. De gewone zorg wordt weer opgepakt maar veiligheid staat nog steeds voorop. Op de website en de Facebookpagina van St. Jansdal staan alle veranderingen vermeld. Met name de laatste maatregelen voor bezoekers van patiënten!

De voorbereidingen voor de Zorgtafel eind juni gaan gewoon door. We blijven staan voor Goede Zorg Dichtbij. Mocht u echter zorgen hebben of een klacht over de ziekenhuiszorg.

U kunt uw opmerkingen nog altijd melden bij de stichting via www.actieziekenhuislelystad.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *