Senioren Zomerdaagse – Zomer 2021. Nieuwe ronde, nieuwe kansen?

Beste mensen,
Wij zien u denken…. We zitten nog midden in de winter, en bovendien houdt corona de hele samenleving nog volop in de greep, en dan een bericht van de Zomerdaagse ? Ja. Juist in deze tijd en in deze situatie laten we graag toch even iets van ons horen.

Laten we vooral beginnen met u alsnog een goed 2021 toe te wensen. Het is weliswaar eind januari , maar het brengen van goede wensen kent geen eindtijd. We hopen met elkaar gezond te blijven. En laten we proberen vooral de rust en het nodige geduld op te brengen om activiteiten buitenshuis op een laag pitje te houden. We zullen ook als senioren onze afleiding helaas nog een tijdje in kleine kring moeten zoeken.

Als bestuur van de Stichting Senioren Zomerdaagse hebben we de blik desondanks gericht op de zomerperiode. Vorig jaar hadden we in maart een zeer gevarieerd programma voor de maanden juli en augustus ‘drukklaar’. Helaas kregen we toen op hetzelfde moment te maken met het corona-virus. Mede omdat we als senioren toch een risicogroep vormen, en om ons vooral zoveel mogelijk te conformeren aan het regiem van de lock-down moesten we besluiten niet actief met een programma te starten. Helaas, helaas..

Inmiddels zijn we een jaar verder en staan we voor dezelfde keuze. Positief daarbij is het gegeven dat we in feite nog een complete zomeragenda ( 9 uitstapjes) van vorig jaar hebben liggen. We zullen dit binnenkort gaan doornemen op actualiteit, mogelijkheden, en eventueel noodzakelijke aanpassingen.

Ook wij kunnen niet in de toekomst kijken. Wat er eventueel kan en mag over een aantal maanden zal de tijd gaan leren. We spreken met u af dat we ons zo spoedig mogelijk melden wanneer er actualiteit te melden is.

Houd de moed er in, en blijf gezond. U hoort nog van ons

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Senioren Zomerdaagse Lelystad.

En kijk voor de actualiteit ook op onze website:  www.seniorenzomerdaagse.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *