Ken jij de LimonadeBrigade al?

Inspiratiepunt van opgroeiers en opvoeders!

De LimonadeBrigade is een lokaal TEAM van ouders en professionals die allemaal werken aan hetzelfde doel: ieder kind krijgt de kans om uit te groeien tot een krachtig mooi mens. Een prachtige en pittige uitdaging vraagt om inspiratie en motivatie. We creëren daarom samen lokale inspiratiepunten van opgroeiers en opvoeders, waar we elkaar ontmoeten, leren kennen en samen nieuwe dingen ontdekken. We doen dat zowel offline met activiteiten en online via ons platform.

Het Mamacafé (woensdagochtend van 10-12 uur in de Flevomeer Bibliotheek) is een mooi voorbeeld van hoe bestaand aanbod is omgevormd in de visie van LIMO. LIMO staat voor inzetten op een laagdrempelige, inspirerende, motiverende ontwikkeling. Het Mamacafé is in 3 jaar tijd uitgegroeid tot een warme en welkome plek waar ouders met kindjes van 0-4 jaar een gezellige plek vinden om even neer te ploffen, te kletsen met een andere ouder en mee te doen aan activiteiten. De ruimte in de bieb is inmiddels aangepast tot een uitnodigende en aantrekkelijke ruimte voor kinderen en ouders. Er is een werkgroep ontstaan waar ouders en professionals samen denken over wat nog beter kan. Naast het Mamacafé zijn er nu ook plannen om met een Peutercafé te beginnen, waar ouders met hun peuter gezellig kunnen knutselen en kliederen.

Op dit moment hebben GGD, Welzijn Lelystad, Humanitas, Flevomeer Bibliotheek en Kraamzorg Een Mooi Begin partners die het LIMO model omarmd. Doe jij ook mee? Je vindt ons op www.limonadebrigade.nl en op Facebook Limonade Brigade Lelystad.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *