(Eten van de) Lelystadse Boer

Dagelijks werken ongeveer 70 Lelystadse boeren aan het telen en produceren van het beste en mooiste voedsel voor miljoenen mensen. Niet voor niets wordt het buitengebied van Lelystad de groentetuin van Europa genoemd.

Gezond, vers en duurzaam
Mensen uit Lelystad kunnen rechtstreeks bij deze boeren hun voedsel bestellen. Van groente en fruit tot vlees en zuivel en van dranken, zoals sappen koffie, wijn en bier, tot aan brood. Het assortiment is eindeloos, duurzaam, vers en gezond. Zo van het land op je bord. En het geeft de boeren waardering, omdat de lijnen met de burger korter zijn. Iedereen ziet waar de producten vandaan komen en op een goede, veilige en gezonde manier worden geteeld en geproduceerd.


De Lelystadse Boer

De Lelystadse Boer is een initiatief van boeren rondom Lelystad Airport. Voor de boerengezinnen betekent de uitbreiding van het vliegveld dat ze met overlast te maken krijgen, maar samen willen ze vooral denken in kansen. Ze zijn trots op hun werk en voelen zich rentmeesters van het gebied. Dat betekent samenwerken met het bedrijfsleven en verbindingen leggen tussen de stad en het land.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *