Dop en Erwt zoekt vrijwilligers voor woensdagen

Dop en Erwt zoeken met spoed vrijwilligers voor de vakantiewoensdagdagen in de maanden juli en augustus. Tijdens deze leuke dagen organiseren we leerzame workshops over de natuur. Een kort overzicht: Waar haalt Bea de honingbij haar honing? Wat kun je ontdekken in een composthoop? Mini safari, bloemschikken, een wormen- of een bijenhotel maken.

Om de vakantiewoensdagen tot een succes te maken zoeken we medewerkers voor koffie en thee, catering, een gastheer of -dame, een parkeerhulp en een medewerker voor hand- en spandiensten. Wil je meehelpen of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier op onze site: www.dopenerwt.nl/contact of mail naar info@dopenert.nl. De vrijwilligersklussen bieden u de kans om gezellig kennis te maken met Dop en Erwt. We sluiten de vakantiewoensdagen feestelijk af met een BBQ voor de vrijwilligers op de Dop en Erwt Prettuin.

Help je ons mee kinderen tijdens de vakantiewoensdagen kennis met de natuur te laten maken? Tot ziens op de Dop en Erwt Prettuin Bronsweg 10 Lelystad.- info@dopenerwt.nl

Dop en Erwt

Meer informatie:

Dop en erwt
Bronsweg 10
https://www.dopenerwt.nl/

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *